• bread0101

Kawat beusi anil hideung

Katerangan pondok:

  • Ngaran Produk:Kawat beusi anil hideung
  • Tempat asal:Anping, Hebei, Cina
  • Ukuran produk:Disaluyukeun
  • Waktos pangiriman:15-25 poé
  • Syarat pembayaran:T / T, L / C, Western Union
  • Jenis perusahaan:Produsén
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Bahan:baja karbon rendah kualitas luhurQ195
    spésifikasi baku: Kawat diaméterna ti 0.3mm-6mm
    Téhnik: Ditarik kawat kawat annealed
    Assortment: kawat beusi hideung, kawat beusi annealed sarta kawat caang

    product
    product
    product

    fetures sarta aplikasi

    Softness na pliability, kakuatan megatkeun kuat, coated kalawan minyak anti corrosive, Utamana dipaké pikeun bahan mengikat, sarta pamakéan sapopoé.
    Ngolah sareng karakter:
    Ieu prosés annealed bébas oksigén sarta nawarkeun kalenturan alus teuing jeung softness.
    Kawat anil hideung
    Spésifikasi 0.3mm-6.0mm
    kakuatan tensile 30kg-70kg / mm2
    Elongation 10%-25%
    Beurat 0.1kg-800kg / coil
    Bungkusan Batin nyaéta kertas palastik, teras nganggo lawon hessian atanapi plastik dijejeran bungkusan anyaman luar.urang ogé bisa pak nurutkeun sarat Anjeun.
    Hal ieu lemes, dipaké pikeun ngariung dina karya konstruksi, atawa baling.

    product
    product
    product
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Welded wire mesh galvanized or PVC coated

      Dilas kawat bolong galvanized atanapi PVC coated

      pedaran produk jenis dilas kawat bolong: Bahan: Low karbon kawat beusi baja Q195/235 1. Hideung kawat dilas bolong + PVC coated;2. Galvanized dilas bolong + PVC coated;3. Hot dipped galvanized dilas bolong + PVC coated.Aplikasi: Industri, tatanén, wangunan, transportasi jeung pertambangan.Utamana dipaké dina wangunan témbok, nempatkeun beton, rupa Anggar jeung hiasan.The rengse dilas kawat bolong nawiskeun permukaan datar tur seragam, struktur teguh, integritas alus.Kawat las kuring ...

    • Welded mesh panel galvanized or PVC coated

      Dilas panel bolong galvanized atanapi PVC coated

      Katerangan produk Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis hot dip, kawat galvanis elektro sareng kawat rebar.Ragam: Electro galvanized, hot dip galvanized, PVC coating, PVC sanggeus hot dip galvanized jsb Ciri: Malah permukaan, struktur teguh, lawang tepat jsb, éta boga sipat hade korosi-resisting jeung oksidasi-resisting.Pamakéan: loba dipaké dina wangunan, kadaharan, tatanén, sato jsb.Contona, dipaké dina konstruksi beton bertulang, lanté slabs tulangan, bri ...

    • Rebar welded concrete reinforcing mesh

      Rebar dilas beton reinforcing bolong

      Pedaran produk Rebar dilas bolong téh als disebut beton reinforcing bolong, cacad dilas bolong, konstruksi bolong, wangunan bolong jsb Ieu utamana dipaké dina beungeut wangunan, témbok, taneuh, sasak, bank jeung bandara sangkan struktur wangunan beton kuat.Bahan: baja tensile tinggi cacad bar, rod baja karbon low Q195 atanapi Q235.Spésifikasi Ukuran Panel 2.4mx4.8m, 2.3mx5.8m, 1mx2m, 2mx4m, 2mx6m Diaméter kawat 5mm,6mm,7mm,8mm,10mm,11mm,12mm Bubuka 100mmx100mm,100mmx200...

    • Electroplate galvanized iron wire

      Electroplate kawat beusi galvanis

      Katerangan produk Kawat beusi Galvanized, salaku produk primér urang, digolongkeun kana dua jenis utama nurutkeun finish.Hiji nyaéta Electra galvanized kawat sedengkeun lianna nyaéta panas dipped séng coated galvanized wire.Galvanized kawat baja dijieunna tina baja karbon séng plated.The palapis séng nawarkeun lalawanan korosi, sahingga rupa-rupa pamakéan pikeun anyaman tina galvanized kawat bolong, lawon hardware galvanized, dilas kawat kawat bolong, netting hayam, konstruksi mengikat kawat jsb Bahan: Q195 / Q2 ...

    • Fencing netting wire mesh

      Anggar jaring kawat jaring

      Katerangan produk Pager bolong dilas ngagaduhan seueur jinis jinis.Triangle bending guardrail dina hiji jenis pager bolong dilas.Hal ieu loba dipaké dina Gym, taman, jalan kota, jalan raya, kaamanan wangunan jeung sajabana, mibanda sipat hade korosi-resisting, oksidasi-resisting, cuaca-resisting sarta sepuh-resisting.Processing: PVC dipped sanggeus galvanized, kakuatan disemprot sanggeus galvanized.Spésifikasi Ukuran pager 1500mmx2500mm,1800mmx2500mm,2000mmx2500mm, 1000mmx3000mm, 2000mmx300mm...