• bread0101

Anggar jaring kawat jaring

Katerangan pondok:

  • Ngaran Produk:Anggar jaring kawat jaring
  • Tempat asal:Anping, Hebei, Cina
  • Ukuran produk:Disaluyukeun
  • Waktos pangiriman:15-25 poé
  • Syarat pembayaran:T / T, L / C, Western Union
  • Jenis perusahaan:Produsén
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Pager bolong dilas ngagaduhan seueur jinis jinis.
    Triangle bending guardrail dina hiji jenis pager bolong dilas.
    Hal ieu loba dipaké dina Gym, taman, jalan kota, jalan raya, kaamanan wangunan jeung sajabana, mibanda sipat hade korosi-resisting, oksidasi-resisting, cuaca-resisting sarta sepuh-resisting.
    Processing: PVC dipped sanggeus galvanized, kakuatan disemprot sanggeus galvanized.

    product
    product
    product

    Spésifikasi

    Ukuran pager 1500mmx2500mm, 1800mmx2500mm,2000mmx2500mm, 1000mmx3000mm, 2000mmx3000mm
    Kawat dia. 4mm, 5mm, 6mm, 8mm
    Bubuka bolong 50mmx100mm,50mmx200mm,75mmx150mm,100mmx200mm
    Pos Pos pasagi: 60x60mm, 80x80mm

    Pos tipe peach: 50mmx70mm,70mmx100mm

    Pos Euro: OD48mm, OD60mm

    Aplikasi

    1. pager Bahan: kualitas luhur kawat beusi karbon low, kawat galvanized, kawat hideung.
    2. pager Prosés: dilas --- nyieun tilep / kurva ---- Parkerized --- galvanized listrik / panas-dipped --- PVC coated / nyemprot --- packing
    3.fence Harta: High nguatkeun, kacida awét, kapasitas alam baja alus, bentuk éndah, widang liar visi, gampang pikeun masang, ngarasa nyaman jeung caang.
    4. pager Warna: héjo poék, biru, bodas, beureum, koneng, hideung, kulawu, atawa sakumaha pamundut anjeun.Héjo Poék anu paling populér pikeun Ékspor.
    5. dilas panel pager Aplikasi: Pikeun expressway, kareta api, pager taman, pager hiasan, pager kaamanan, pager kawat barbed, jsb Cocog jeung imah jeung sipat, pausahaan, Kebon wewengkon rekreasi, taman.

    product
    product
    product
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Welded mesh panel galvanized or PVC coated

      Dilas panel bolong galvanized atanapi PVC coated

      Katerangan produk Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis hot dip, kawat galvanis elektro sareng kawat rebar.Ragam: Electro galvanized, hot dip galvanized, PVC coating, PVC sanggeus hot dip galvanized jsb Ciri: Malah permukaan, struktur teguh, lawang tepat jsb, éta boga sipat hade korosi-resisting jeung oksidasi-resisting.Pamakéan: loba dipaké dina wangunan, kadaharan, tatanén, sato jsb.Contona, dipaké dina konstruksi beton bertulang, lanté slabs tulangan, bri ...

    • Welded wire mesh galvanized or PVC coated

      Dilas kawat bolong galvanized atanapi PVC coated

      pedaran produk jenis dilas kawat bolong: Bahan: Low karbon kawat beusi baja Q195/235 1. Hideung kawat dilas bolong + PVC coated;2. Galvanized dilas bolong + PVC coated;3. Hot dipped galvanized dilas bolong + PVC coated.Aplikasi: Industri, tatanén, wangunan, transportasi jeung pertambangan.Utamana dipaké dina wangunan témbok, nempatkeun beton, rupa Anggar jeung hiasan.The rengse dilas kawat bolong nawiskeun permukaan datar tur seragam, struktur teguh, integritas alus.Kawat las kuring ...

    • Rebar welded concrete reinforcing mesh

      Rebar dilas beton reinforcing bolong

      Pedaran produk Rebar dilas bolong téh als disebut beton reinforcing bolong, cacad dilas bolong, konstruksi bolong, wangunan bolong jsb Ieu utamana dipaké dina beungeut wangunan, témbok, taneuh, sasak, bank jeung bandara sangkan struktur wangunan beton kuat.Bahan: baja tensile tinggi cacad bar, rod baja karbon low Q195 atanapi Q235.Spésifikasi Ukuran Panel 2.4mx4.8m, 2.3mx5.8m, 1mx2m, 2mx4m, 2mx6m Diaméter kawat 5mm,6mm,7mm,8mm,10mm,11mm,12mm Bubuka 100mmx100mm,100mmx200...

    • Electroplate galvanized iron wire

      Electroplate kawat beusi galvanis

      Katerangan produk Kawat beusi Galvanized, salaku produk primér urang, digolongkeun kana dua jenis utama nurutkeun finish.Hiji nyaéta Electra galvanized kawat sedengkeun lianna nyaéta panas dipped séng coated galvanized wire.Galvanized kawat baja dijieunna tina baja karbon séng plated.The palapis séng nawarkeun lalawanan korosi, sahingga rupa-rupa pamakéan pikeun anyaman tina galvanized kawat bolong, lawon hardware galvanized, dilas kawat kawat bolong, netting hayam, konstruksi mengikat kawat jsb Bahan: Q195 / Q2 ...