• bread0101

Electroplate kawat beusi galvanis

Katerangan pondok:

  • Ngaran Produk:Electroplate kawat beusi galvanis
  • Tempat asal:Anping, Hebei, Cina
  • Ukuran produk:Disaluyukeun
  • Waktos pangiriman:15-25 poé
  • Syarat pembayaran:T / T, L / C, Western Union
  • Jenis perusahaan:Produsén
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Kawat beusi Galvanized, salaku produk primér urang, digolongkeun kana dua jenis utama nurutkeun finish.Hiji nyaéta Electra galvanized kawat sedengkeun lianna nyaéta panas dipped séng coated galvanized wire.Galvanized kawat baja dijieunna tina baja karbon séng plated.Lapisan séng nawiskeun résistansi korosi, ngamungkinkeun rupa-rupa pamakean pikeun anyaman kawat galvanis, lawon hardware galvanized, kawat dilas bolong, jaring hayam, kawat beungkeut konstruksi jsb.

    Bahan: Q195 / Q235
    Téhnik Galvanized: Listrik Galvanized / Hot-dipped kawat galvanized
    Diaméter kawat: 0.7mm-4.0mmGauge: 10 #-38 #
    Beungeut: Séng coated
    Bungkusan: Film Plastik Di jero hessian outsidePlastic pilem jero kantong anyaman luar
    Beurat coil: 500kg 100kg 50kg 25kg7kg 10kg0.5kg 0.1kg per coil
    palapis séng: Electric Galvanized 10-20g / m2
    Hot-dipped galvanized: 40-220g / m2

    product
    product

    jabang bayi

    1) Kualitas luhur sareng harga anu cocog
    2) Pamakéan cocog:
    a) Nyieun jaring
    b) Ngagulung, baling, gantung jeung angkut
    c) Perlakuan permukaan: galvanized listrik sarta panas-dipped galvanized

    product
    product
    product
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Black annealed iron wire

      Kawat beusi anil hideung

      Katerangan produk Bahan: highqualitylowcarbonsteelQ195 Spésifikasi standar: Diaméter kawat tina 0.3mm-6mm Téhnik: Ditarik kawat kawat annealed Ragam: kawat beusi hideung, kawat beusi annealed sarta janin kawat caang jeung aplikasi Softness jeung pliability, kakuatan megatkeun kuat, coated kalawan anti corrosive minyak, Utamana dipaké pikeun bahan mengikat, sarta pamakéan sapopoé.Ngolah sareng karakter: Ieu mangrupikeun prosés annealed gratis oksigén sareng nawiskeun kalenturan sareng kelembutan anu saé ...

    • Fencing netting wire mesh

      Anggar jaring kawat jaring

      Katerangan produk Pager bolong dilas ngagaduhan seueur jinis jinis.Triangle bending guardrail dina hiji jenis pager bolong dilas.Hal ieu loba dipaké dina Gym, taman, jalan kota, jalan raya, kaamanan wangunan jeung sajabana, mibanda sipat hade korosi-resisting, oksidasi-resisting, cuaca-resisting sarta sepuh-resisting.Processing: PVC dipped sanggeus galvanized, kakuatan disemprot sanggeus galvanized.Spésifikasi Ukuran pager 1500mmx2500mm,1800mmx2500mm,2000mmx2500mm, 1000mmx3000mm, 2000mmx300mm...

    • Rebar welded concrete reinforcing mesh

      Rebar dilas beton reinforcing bolong

      Pedaran produk Rebar dilas bolong téh als disebut beton reinforcing bolong, cacad dilas bolong, konstruksi bolong, wangunan bolong jsb Ieu utamana dipaké dina beungeut wangunan, témbok, taneuh, sasak, bank jeung bandara sangkan struktur wangunan beton kuat.Bahan: baja tensile tinggi cacad bar, rod baja karbon low Q195 atanapi Q235.Spésifikasi Ukuran Panel 2.4mx4.8m, 2.3mx5.8m, 1mx2m, 2mx4m, 2mx6m Diaméter kawat 5mm,6mm,7mm,8mm,10mm,11mm,12mm Bubuka 100mmx100mm,100mmx200...

    • Welded mesh panel galvanized or PVC coated

      Dilas panel bolong galvanized atanapi PVC coated

      Katerangan produk Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis hot dip, kawat galvanis elektro sareng kawat rebar.Ragam: Electro galvanized, hot dip galvanized, PVC coating, PVC sanggeus hot dip galvanized jsb Ciri: Malah permukaan, struktur teguh, lawang tepat jsb, éta boga sipat hade korosi-resisting jeung oksidasi-resisting.Pamakéan: loba dipaké dina wangunan, kadaharan, tatanén, sato jsb.Contona, dipaké dina konstruksi beton bertulang, lanté slabs tulangan, bri ...

    • Welded wire mesh galvanized or PVC coated

      Dilas kawat bolong galvanized atanapi PVC coated

      pedaran produk jenis dilas kawat bolong: Bahan: Low karbon kawat beusi baja Q195/235 1. Hideung kawat dilas bolong + PVC coated;2. Galvanized dilas bolong + PVC coated;3. Hot dipped galvanized dilas bolong + PVC coated.Aplikasi: Industri, tatanén, wangunan, transportasi jeung pertambangan.Utamana dipaké dina wangunan témbok, nempatkeun beton, rupa Anggar jeung hiasan.The rengse dilas kawat bolong nawiskeun permukaan datar tur seragam, struktur teguh, integritas alus.Kawat las kuring ...