• bread0101

Dilas panel bolong galvanized atanapi PVC coated

Katerangan pondok:

  • Ngaran Produk:Dilas panel bolong galvanized atanapi PVC coated
  • Tempat asal:Anping, Hebei, Cina
  • Ukuran produk:Disaluyukeun
  • Waktos pangiriman:15-25 poé
  • Syarat pembayaran:T / T, L / C, Western Union
  • Jenis perusahaan:Produsén
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis hot dip, kawat galvanis elektro sareng kawat rebar.
    Ragam: Electro galvanized, hot dip galvanized, PVC coating, PVC sanggeus hot dip galvanized jsb.
    Ciri: Malah permukaan, struktur teguh, lawang tepat jsb, éta boga sipat hade korosi-resisting sarta oksidasi-resisting.
    Pamakéan: Loba dipaké dina wangunan, kadaharan, tatanén, sato jsb.Contona, dipaké dina konstruksi beton bertulang, floor slabs tulangan, témbok bata tulangan, stopping panongton jeung sato, nyieun kandang jsb.

    product
    product
    product

    Spésifikasi

    bolong

    Diaméter kawat

    Dina inci

    Dina mm

    Kawat Gauge

    Dina mm

    1x1

    25 x 25 mm

    14#-11#

    1.5mm-3mm

    2x1

    50 x 25 mm

    14#-8#

    1.5mm-4mm

    2x2

    50mmx50mm

    14#-8#

    1.5mm-4mm

    3x2

    75mm x 50mm

    14#-6#

    2.0mm-5mm

    3x3

    75mm x 75mm

    14#-6#

    2.0mm-5mm

    4x2

    100mm x 50mm

    14#-4#

    2.0mm-6mm

    4x4

    100mm x 100mm

    14#-4#

    2.0mm-6mm

    5x5

    125mm x 125mm

    14#-4#

    2.0mm-6mm

    6x6

    150mm x 150mm

    14#-4#

    2.0mm-6mm

    product
    product
    product
    product
    product
    product
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Rebar welded concrete reinforcing mesh

      Rebar dilas beton reinforcing bolong

      Pedaran produk Rebar dilas bolong téh als disebut beton reinforcing bolong, cacad dilas bolong, konstruksi bolong, wangunan bolong jsb Ieu utamana dipaké dina beungeut wangunan, témbok, taneuh, sasak, bank jeung bandara sangkan struktur wangunan beton kuat.Bahan: baja tensile tinggi cacad bar, rod baja karbon low Q195 atanapi Q235.Spésifikasi Ukuran Panel 2.4mx4.8m, 2.3mx5.8m, 1mx2m, 2mx4m, 2mx6m Diaméter kawat 5mm,6mm,7mm,8mm,10mm,11mm,12mm Bubuka 100mmx100mm,100mmx200...

    • Welded wire mesh galvanized or PVC coated

      Dilas kawat bolong galvanized atanapi PVC coated

      pedaran produk jenis dilas kawat bolong: Bahan: Low karbon kawat beusi baja Q195/235 1. Hideung kawat dilas bolong + PVC coated;2. Galvanized dilas bolong + PVC coated;3. Hot dipped galvanized dilas bolong + PVC coated.Aplikasi: Industri, tatanén, wangunan, transportasi jeung pertambangan.Utamana dipaké dina wangunan témbok, nempatkeun beton, rupa Anggar jeung hiasan.The rengse dilas kawat bolong nawiskeun permukaan datar tur seragam, struktur teguh, integritas alus.Kawat las kuring ...

    • Fencing netting wire mesh

      Anggar jaring kawat jaring

      Katerangan produk Pager bolong dilas ngagaduhan seueur jinis jinis.Triangle bending guardrail dina hiji jenis pager bolong dilas.Hal ieu loba dipaké dina Gym, taman, jalan kota, jalan raya, kaamanan wangunan jeung sajabana, mibanda sipat hade korosi-resisting, oksidasi-resisting, cuaca-resisting sarta sepuh-resisting.Processing: PVC dipped sanggeus galvanized, kakuatan disemprot sanggeus galvanized.Spésifikasi Ukuran pager 1500mmx2500mm,1800mmx2500mm,2000mmx2500mm, 1000mmx3000mm, 2000mmx300mm...

    • Electroplate galvanized iron wire

      Electroplate kawat beusi galvanis

      Katerangan produk Kawat beusi Galvanized, salaku produk primér urang, digolongkeun kana dua jenis utama nurutkeun finish.Hiji nyaéta Electra galvanized kawat sedengkeun lianna nyaéta panas dipped séng coated galvanized wire.Galvanized kawat baja dijieunna tina baja karbon séng plated.The palapis séng nawarkeun lalawanan korosi, sahingga rupa-rupa pamakéan pikeun anyaman tina galvanized kawat bolong, lawon hardware galvanized, dilas kawat kawat bolong, netting hayam, konstruksi mengikat kawat jsb Bahan: Q195 / Q2 ...