PRODUK GRATING BAJA

  • Flat/smooth type steel bar grating

    Datar / tipe lemes baja bar grating

    Pedaran produk kisi Datar Steel, ogé katelah bar grating atawa logam grating, mangrupa assembly grid kabuka tina bar logam, nu bearing bar, ngajalankeun dina hiji arah, anu dipisah ku kantétan kaku kana cross bar ngajalankeun jejeg aranjeunna atanapi ku ngagulung. nyambungkeun bar manjangan antara aranjeunna, nu dirancang pikeun nahan beban beurat kalawan beurat minimal.Hal ieu loba dipaké salaku floors, mezzanine, treads stair, Anggar, lombang nyertakeun tur platform pangropéa di pabrik, bengkel, mo ...

  • Serrated/tooth type steel bar grating

    Serrated / tipe huntu baja bar grating

    Pedaran produk grating baja Serrated anu pang populerna sadaya jenis grating alatan kakuatan, produksi-efisien ongkos na betah instalasi.Salian kakuatan tinggi sarta beurat hampang, jenis ieu grating ogé boga ciri non-slip, euweuh edges seukeut tur serrations digulung dina, pikeun minuhan sarat kaséhatan sarta kaamanan ketat.Serrations digulung panas mantuan eureun lacerations lamun batur ragrag dina grating nu.Bar bearing serrated opsional ningkatkeun résistansi skid.Con...

  • Closed end type steel grating

    Ditutup tipe tungtung baja grating

    pedaran produk Closed steel grating mangrupakeun salah sahiji jenis baja grating kalawan pigura, ceuk ogé kalawan tungtung katutup.Éta hartina panjang sarta rubak grating baja bisa dihasilkeun nurutkeun sarat konsumén '.Sapertos 1mx1m, 1mx2m, 1mx3m, 2mx3m sareng saterasna.Steel bar grating mangrupakeun pilihan alus keur kakuatan, kaamanan, ongkos jangka panjang sarta durability.Bar Grating diwangun ku runtuyan bar bearing, dilas (atawa lamun heunteu ngagabung) dina rupa interval kana bar cross jejeg pikeun f ...

  • Open end type steel grating

    Buka tungtung tipe baja grating

    Katerangan produk Open steel grating hartina kisi baja kalawan tungtung kabuka.Dua sisi grating baja jeung euweuh pigura.Ukuran umum nyaéta 900mmx5800mm,900mmx6000mm.Open steel grating mangrupa salah sahiji grating baja paling ilahar dipake, disebut oge logam open bar grating.grating baja dilas dijieunna tina baja karbon atawa stainless steel.grating baja dilas boga permukaan anti dieunakeun, résistansi korosi, fungsi drainase alus, kakuatan tinggi jeung kapasitas beban.Jadi loba dipaké salaku wa ...

  • Hot dip galvanized steel grating

    Hot dip galvanized baja grating

    Katerangan produk Kisi-kisi baja Galvanis mangrupikeun produk idéal pikeun kaayaan baseuh sareng leueur dimana résistansi korosi penting.The gratings baja hampang anu panas dipped galvanized dina mandi galvanizing.Mandi galvanizing ngagaduhan 7 prosés beberesih permukaan tank, kamurnian séng anu dianggo pikeun galvanizing dicelup panas kedah 99,95% murni.Lapisan galvanis kedah saluyu sareng IS-3202 / IS-4759 / IS-2629 / IS - 2633 / IS-6745, ASTM -A -123 atanapi sarimbag sareng standar internasional.Appe...

  • Untreated/without galvanized steel grating

    Untreated / tanpa grating baja galvanized

    pedaran produk Hideung baja grating dijieun ku las kalawan baja datar tina baja serrated na bar kalawan jarak nu tangtu.Jeung beungeut grating baja ieu untreated.Ngaliwatan motong, edging sareng prosés anu sanés.Produk ngarasakeun fitur kakuatan tinggi, kakuatan tinggi, struktur lampu, bearing tinggi, genah pikeun loading jeung pasipatan lianna.Kisi baja anu teu dirawat: Ngidinan pangiriman langkung gancang ka para nasabah anu ngadamel sareng ngagalvani kisi nyalira.Wa...

  • Galvanized grating stair tread step

    Galvanized grating undakan tapak tangga

    Katerangan produk Tapak tangga sadia dina grating, piring, plat perforated jeung logam dimekarkeun.Éta dipasang dina jalan atanapi lantai, dimana aya kamungkinan skidding.Tapak tangga ieu sayogi nganggo atanapi tanpa pigura sudut.Éta gampang dipasang deui dina kisi-kisi anu tos aya atanapi rakitan pelat inten anu teu aman.Samentara éta tapak tangga bisa dilas langsung ka treads ayeuna atanapi stringers atawa bisa bolted di place.Hole bisa disadiakeun pre dibor pikeun instalasi gampang ...

  • Galvanized trench/ditch cover

    Parit galvanis / panutup parit

    Rincian produk Tipe Steel Drain Grating atanapi Manhole Cover Bearing bar 25*3mm, 25*4mm, 25*5mm 30*3mm, 30*5mm, 40*5mm, 50*5mm, 100*9mm, jsb Palang bar 5mm, 6mm, 8mm , 10mm, jsb Ukuran Disesuaikeun Warna Silver bijil ISO9001 Bahan Q235 perlakuan Surface Hot dip galvanized Prosés Produk Steel grating anu dijieun maké aplikasi simultaneous panas sarta tekanan dina bar beban sarta cross bar di titik simpang maranéhanana, las aranjeunna babarengan.Pr...

  • Spray painted type steel grating

    Semprot dicét tipe baja grating

    pedaran produk Semprot dicét grating baja utamana pikeun pengobatan beungeut plat baja grid, plat baja grid perlakuan permukaan umum nyaéta panas dip galvanizing.The lukisan permukaan sarua mangrupa salah sahiji penting.Biaya ngolah pelat grid baja dicét leuwih handap tina hot dip galvanized.lalawanan karat, leuwih sieun maké, tapi cet bisa milih rupa-rupa kelir, utamana lamun plat baja grid pikeun alat-alat mékanis, warna plat baja grid jeung warna t ...

  • SS316/SS304 Stainless material steel grating

    SS316 / SS304 bahan stainless steel grating

    Katerangan produk Kisi-kisi baja tahan karat mangrupikeun produk footwalk industri standar pikeun lingkungan korosif parah sareng parantos janten pilihan grating anu populér salami mangtaun-taun.Pausahaan urang manufactures stainless swaged bar grating tina tipe 304 jeung 316 stainless steel bar.Prosés swaging ngamungkinkeun assembly of bar grating panels ku mechanically ngonci cross bar di sudut katuhu ka bearing bar dina maksimum 4″ di tengah.Prosés ieu nyadiakeun li...

  • Aluminium alloy material steel grating

    Aluminium alloy bahan baja grating

    pedaran produk Aluminium alloy baja grating bahan aluminium 6063. Unsur alloy utama anu magnésium jeung silikon, sarta ngabentuk fase Mg2Si. Lamun ngandung jumlah nu tangtu mangan jeung kromium, éta bisa neutralize épék goréng tina iron.Sometimes jumlah leutik tambaga atawa séng ditambahkeun kana ningkatkeun kakuatan alloy tanpa nyata ngurangan resistance.Is korosi na: nurutkeun karakteristik 6063 alloy pre-stretching ngaliwatan prosés perlakuan panas o...

  • Press-locked type steel bar grating

    Pencét-dikonci tipe baja bar grating

    Pedaran produk Pencét dikonci baja grating ogé katelah splice baja grating.éta ku ukuran nu tangtu baja karbon datar, stainless steel, kuningan, plat aluminium alur (liang), splice on splice, las, pagawean jeung prosés séjén dihasilkeun.Diselapkeun plat baja grid nyertakeun umum baja grid plat kakuatan tinggi, anticorrosion, fitur bébas pangropéa, sarta kombinasi unik tina precision seragam, struktur lightweight tur elegan, harmoni alam, gaya elegan.Ieu ...

  • Compound type steel bar grating

    Sanyawa tipe baja bar grating

    pedaran produk Sanyawa baja grating diwangun ku plat grating baja kalawan kamampuhan loading tangtu sarta permukaan segel rereader.Saatos perlakuan panas dip galvanized, piring grating baja sanyawa bakal Lungsi sarta distort.The sanyawa baja grating plat ilaharna nyokot runtuyan 3 baja grating plat salaku plat dasar, ogé bisa ngagunakeun runtuyan 1 atawa runtuyan 2 baja grating plat.Retreader biasana nganggo piring 3mm, ogé tiasa nganggo piring 4mm, 5mm sareng 6mm.gratings baja sanyawa anu loba dipaké di paling ...

  • Special-shaped type steel grating

    Grating baja tipe husus ngawangun

    pedaran produk husus ngawangun tipe baja bar grating disebut oge husus ngawangun tipe kisi baja.Jieun kaluar tina bentuk kayaning: jepret baja grid, inten liang diselapkeun grid baja, lauk skala liang baja grid jeung saterusna.grating baja ngawangun husus mangrupakeun jenis grid baja teratur, bentukna kayaning: kipas ngawangun, ku Jumlah buleud, leungit Angle, trapezoid sanggeus motong, muka, las, edging jeung prosés séjén pikeun ngahontal sarat customer of husus ngawangun. jaringan baja produksi ...

  • I bar type steel bar grating with light weight

    Kuring bar tipe baja bar grating kalawan beurat hampang

    Katerangan produk I ngetik bar baja grating mangrupakeun salah sahiji leuwih torek, leuwih ekonomis jeung paratical ngabandingkeun kana grating polos.I bar baja grating téh cocog pikeun duanana komérsial sarta industri applications.I bar baja grating bahan bageur nawaran reureuh di ngabagi kana baja Karbon, baja galvanized atawa bahan stainless steel options.It beurat torek jeung kakuatan tinggi.Ukuran: Permukaan Halus sareng Spésifikasi Permukaan Bergerigi Ukuran bar bantalan (mm) 25 × 5 × 3, 32 × 5 × 3, 38 ×...

  • Heavy duty type steel bar grating

    tugas beurat tipe baja bar grating

    Pedaran produk Steel Grating dijieun ku las kalawan baja datar jeung cross / bar buleud kalayan jarak nu tangtu.Galvanized Steel Grating kami ngarasakeun fitur kakuatan tinggi, struktur lampu, bearing tinggi, genah pikeun loading jeung pasipatan lianna.Lapisan séng anu dicelup panas masihan produk anti korosi anu saé.1) Bahan baku: baja karbon Low, stainless steel, alloy aluminium 2) Jinis Steel Grating: Polos / tipe lemes, kuring ngetik, serrated / tipe huntu.3) tipe Open-tungtung jeung ditutup-e ...

  • 2006

    Taun Diadegkeun
  • 100

    Penjualan taunan / Jutaan
  • 20

    Ngajual ka Nagara
  • 20000

    Kaluaran taunan / Ton

Tentang Kami

  • about (1)
  • about (3)
  • about (2)
  • about (4)

Katerangan ringkes:

Anping County Jintai Metal Product Co., Ltd. diadegkeun taun 2006, nyaéta produsén profésional tina rupa-rupa kisi baja, kisi baja galvanis, tapak tangga baja, panutup lombang sareng pager, panel bolong dilas, bolong kawat dilas, beusi galvanized. kawat jeung kawat beusi hideung.

Anping County Jintai Metal Product Co., Ltd. perenahna di An ping County anu mangrupikeun "tanah asli tina kawat bolong" di Cina, Kami gaduh komputer otomatis ngawasa mesin las palsu, mesin bending, mesin las tinggi sareng fasilitas canggih anu sanés.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

  • news1

    Sanyawa Steel Grating.

    Ngaran produk: Sanyawa Steel Grating Bahan: baja karbon jeung stainless steel TEL: +86-311-66571675 Tempat Asal: Anping County jintai Metal Produk Co., Ltd.Grating baja sanyawa diwangun ...

  • s-news3 (1)

    Sababaraha Kasalahan Umum Nalika Mésér Galvanized Steel Grating

    Salaku urang sadayana terang, grating baja galvanized mangrupakeun produk baja pisan serbaguna, mibanda struktur kaku, kamampuhan anti corrosive kuat bari bisa nyadiakeun ventilasi alus dina waktos anu sareng kituna loba dipaké dina loba widang.Tapi dina ...

  • s-news2

    Kumaha Masang Grating Steel Serrated

    grating baja Serrated ieu loba dipaké dina pangwangunan wangunan jeung wewengkon umum outdoor lianna.Dibandingkeun sareng kisi baja standar anu ngagaduhan permukaan lempeng sareng rata, kisi baja sapertos kieu gaduh ciri ujung kiyeu ...

  • brand (1)
  • brand (2)
  • brand (3)
  • brand (4)
  • brand (5)