• roti0101

Produk

  • Datar / tipe lemes baja bar grating

    Datar / tipe lemes baja bar grating

    Pedaran produk Datar Steel grating, ogé katelah bar grating atawa logam grating, mangrupa assembly grid kabuka tina bar logam, nu bearing bar, ngajalankeun dina hiji arah, anu dipisah ku r ...

  • Serrated / tipe huntu baja bar grating

    Serrated / tipe huntu baja bar grating

    Pedaran produk grating baja Serrated anu pang populerna sadaya jenis grating alatan kakuatan na, produksi ongkos-efisien jeung betah instalasi.Salian kakuatan anu luhur, ...

  • Ditutup tipe tungtung baja grating

    Ditutup tipe tungtung baja grating

    pedaran produk Closed steel grating mangrupakeun salah sahiji jenis baja grating kalawan pigura, ceuk ogé kalawan tungtung katutup.Éta hartina panjang sarta rubak grating baja bisa dihasilkeun nurutkeun ...

  • Buka tungtung tipe baja grating

    Buka tungtung tipe baja grating

    Katerangan produk Open steel grating hartina kisi baja kalawan tungtung kabuka.Dua sisi grating baja jeung euweuh pigura.Ukuran umum nyaéta 900mmx5800mm,900mmx6000mm.Buka gratin baja ...

  • Hot dip galvanized baja grating

    Hot dip galvanized baja grating

    Katerangan produk Kisi-kisi baja galvanis mangrupikeun produk idéal pikeun kaayaan baseuh sareng leueur dimana résistansi korosi penting.The gratings baja hampang panas dipped galvanized dina galva nu ...

  • Untreated / tanpa grating baja galvanized

    Untreated / tanpa grating baja galvanized

    Pedaran produk grating baja Hideung dijieun ku las kalawan baja datar tina baja serrated na bar kalawan jarak nu tangtu.Jeung beungeut grating baja ieu untreated.Éta ngaliwatan ...

  • Galvanized grating undakan tapak tangga

    Galvanized grating undakan tapak tangga

    Katerangan produk Tapak tangga sadia dina grating, piring, plat perforated jeung logam dimekarkeun.Éta dipasang dina jalan atanapi lantai, dimana aya kamungkinan skidding.Ieu...

  • Parit galvanis / panutup parit

    Parit galvanis / panutup parit

    Rincian produk Tipe Steel Drain Grating atanapi Manhole Cover Bearing bar 25*3mm, 25*4mm, 25*5mm 30*3mm, 30*5mm, 40*5mm, 50*5mm, 100*9mm, jsb Palang bar 5mm, 6mm, 8mm , 10mm, jsb Ukuran Custom ...

  • Semprot dicét tipe baja grating

    Semprot dicét tipe baja grating

    pedaran produk Semprot dicét grating baja utamana pikeun pengobatan beungeut plat grid baja, plat baja grid perlakuan permukaan umum nyaéta panas dip galvanizing.The permukaan sarua paintin ...

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2