. Borongan Serrated / tipe huntu baja bar grating Produsén jeung Supplier |Jintai
  • roti0101

Serrated / tipe huntu baja bar grating

Katerangan pondok:

  • Ngaran Produk:Serrated / tipe huntu baja bar grating
  • Tempat asal:Anping, Hebei, Cina
  • Ukuran produk:Disaluyukeun
  • Waktos pangiriman:15-25 poé
  • Syarat pembayaran:T / T, L / C, Western Union
  • Jenis perusahaan:Produsén
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Grating baja Serrated teh pang populerna sadaya jenis grating alatan kakuatan na, produksi ongkos-efisien jeung betah instalasi.Salian kakuatan tinggi sarta beurat hampang, jenis ieu grating ogé boga ciri non-slip, euweuh edges seukeut tur serrations digulung dina, pikeun minuhan sarat kaséhatan sarta kaamanan ketat.Serrations digulung panas mantuan eureun lacerations lamun batur ragrag dina grating nu.
    Bar bearing serrated opsional ningkatkeun résistansi skid.Pertimbangkeun permukaan ieu pikeun aplikasi anu tunduk kana akumulasi cairan atanapi pelumas atanapi pamasangan grating condong.Ciri-ciri ngabersihkeun diri anu saé tina grating permukaan polos ngajantenkeun cocog pikeun kalolobaan aplikasi.Upami aya cairan atanapi bahan anu tiasa nyababkeun permukaan luhur kisi janten baseuh atanapi leueur, spésifikasi permukaan serrated opsional kedah dipertimbangkeun.Nalika grating serrated dieusian, jerona bar bearing kudu 1/4 "leuwih gede, nyadiakeun kakuatan sarimbag gratings non-serrated.

    jéntré
    jéntré
    jéntré

    Bahan: baja karbon, stainless steel
    Serrated Nalika gratings dipaké dina lingkungan utamana baseuh atawa di tempat dimana sipat non-slip tambahan diperlukeun, bar serrated bakal hiji kaunggulan.Prosés serrated ngalibatkeun ukiran pola dina bar bakal serrated.Ieu bisa jadi boh dina kontrol atawa filler bar atawa boh kontrol jeung filler bar jeung bearing bar, gumantung kana naha grating perlu serrated dina hiji atawa duanana arah.Serration sadia dina dua pola: serration leutik jeung serration badag
    ★ Serration Leutik serration Leutik teh formulir serrated paling ilahar dipake, nu dipaké pikeun walkway industri jeung gratings staircase jsb jeung tugas beurat gratings tanjakan.
    ★ Serration badag jenis ieu serrated pisan gampang pikeun ngabersihan sahingga utamana dipaké di dapur industri, kantin jeung di tempat séjén kalawan sarat kabersihan tinggi jeung sarat sipat non-dieunakeun.Serrated bearing bar jeung kontrol jeung filler bar.

    aplikasi
    aplikasi

    Kauntungannana produk

    ★ Ékonomi
    ★ Rasio kakuatan-ka-beurat tinggi
    ★ serbaguna
    ★ surfaces pangropéa Low
    ★ Bergerigi (tahan slip)
    ★ Lemes
    ★ Strong: kamampuhan beban titik tinggi cocog pikeun lalulintas vehicular.
    ★ serbaguna: alterations situs bisa gampang dijieun ngagunakeun grinders leungeun, kalawan euweuh bahaya bar popping kaluar.

    jéntré

    aplikasi produk

    grating baja Serrated ieu loba dipaké dina platform, koridor, sasak, ogé nyertakeun, sarta tangga, Anggar pikeun minyak bumi, kimia, pembangkit listrik, pabrik pengolahan runtah, proyék rékayasa sipil jeung proyék lingkungan.

    spésifikasi husus bisa dihasilkeun ku sarat customer urang.

    jéntré
    jéntré
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Datar / tipe lemes baja bar grating

      Datar / tipe lemes baja bar grating

      Pedaran produk kisi Datar Steel, ogé katelah bar grating atawa logam grating, mangrupa assembly grid kabuka tina bar logam, nu bearing bar, ngajalankeun dina hiji arah, dipisahkeun ku kantétan kaku kana cross bar ngajalankeun jejeg aranjeunna atanapi ku ngagulung. nyambungkeun bar manjangan antara aranjeunna, nu dirancang pikeun nahan beban beurat kalawan beurat minimal.Hal ieu loba dipaké salaku floors, mezzanine, treads stair, Anggar, lombang nyertakeun tur platform pangropéa di pabrik, bengkel, mo ...

    • Hot dip galvanized baja grating

      Hot dip galvanized baja grating

      Katerangan produk Kisi-kisi baja galvanis mangrupikeun produk idéal pikeun kaayaan baseuh sareng leueur dimana résistansi korosi penting.The gratings baja hampang anu panas dipped galvanized dina mandi galvanizing.Mandi galvanizing ngagaduhan prosés beberesih permukaan tank 7, kamurnian séng anu dianggo pikeun galvanizing dicelup panas kedah 99,95% murni.Lapisan galvanis kedah saluyu sareng IS-3202 / IS-4759 / IS-2629 / IS - 2633 / IS-6745, ASTM -A -123 atanapi sarimbag sareng standar internasional.Appe...

    • tugas beurat tipe baja bar grating

      tugas beurat tipe baja bar grating

      Pedaran produk Steel Grating dijieun ku las kalawan baja datar tur cross / bar buleud kalayan jarak nu tangtu.Galvanized Steel Grating kami ngarasakeun fitur kakuatan tinggi, struktur lampu, bearing tinggi, genah pikeun loading jeung pasipatan lianna.Lapisan séng anu dicelup panas masihan produk anti korosi anu saé.1) Bahan baku: baja karbon Low, stainless steel, alloy aluminium 2) Jenis Steel Grating: Polos / tipe lemes, kuring ngetik, serrated / tipe huntu.3) tipe Open-tungtung jeung ditutup-e ...

    • Kuring bar tipe baja bar grating kalawan beurat hampang

      Kuring bar tipe baja bar grating kalawan beurat hampang

      Katerangan produk I ngetik bar baja grating mangrupakeun salah sahiji leuwih torek, leuwih ekonomis jeung paratical ngabandingkeun kana grating polos.I bar baja grating téh cocog pikeun duanana komérsial sarta industri applications.I bar baja grating bahan bageur nawaran reureuh di ngabagi kana baja Karbon, baja galvanized atawa bahan stainless steel options.It beurat torek jeung kakuatan tinggi.Ukuran: Permukaan Halus sareng Spésifikasi Permukaan Bergerigi Ukuran bar bantalan (mm) 25 × 5 × 3, 32 × 5 × 3, 38 ×...

    • Buka tungtung tipe baja grating

      Buka tungtung tipe baja grating

      Katerangan produk Open steel grating hartina kisi baja kalawan tungtung kabuka.Dua sisi grating baja jeung euweuh pigura.Ukuran umum nyaéta 900mmx5800mm,900mmx6000mm.Grating baja kabuka mangrupakeun salah sahiji grating baja paling ilahar dipake, disebut oge logam open bar grating.grating baja dilas dijieunna tina baja karbon atawa stainless steel.grating baja dilas boga permukaan anti dieunakeun, résistansi korosi, fungsi drainase alus, kakuatan tinggi jeung kapasitas beban.Jadi loba dipaké salaku wa ...

    • Semprot dicét tipe baja grating

      Semprot dicét tipe baja grating

      pedaran produk Semprot dicét grating baja utamana pikeun pengobatan beungeut plat baja grid, plat baja grid perlakuan permukaan umum nyaéta panas dip galvanizing.The lukisan permukaan sarua mangrupa salah sahiji penting.Biaya ngolah pelat grid baja dicét leuwih handap tina hot dip galvanized.lalawanan karat, leuwih sieun maké, tapi cet bisa milih rupa-rupa kelir, utamana lamun plat baja grid pikeun alat-alat mékanis, warna plat baja grid jeung warna t ...

    • Pencét-dikonci tipe baja bar grating

      Pencét-dikonci tipe baja bar grating

      Pedaran produk Pencét dikonci baja grating ogé katelah splice baja grating.éta ku ukuran nu tangtu baja karbon datar, stainless steel, kuningan, plat aluminium alur (liang), splice on splice, las, pagawean jeung prosés séjén dihasilkeun.Diselapkeun plat baja grid nyertakeun umum baja grid plat kakuatan tinggi, anticorrosion, fitur bébas pangropéa, sarta kombinasi unik tina precision seragam, struktur lightweight tur elegan, harmoni alam, gaya elegan.Ieu ...

    • Grating baja tipe husus ngawangun

      Grating baja tipe husus ngawangun

      pedaran produk husus ngawangun tipe baja bar grating disebut oge husus ngawangun tipe kisi baja.Jieun kaluar tina bentuk kayaning: jepret baja grid, inten liang diselapkeun grid baja, lauk skala liang baja grid jeung saterusna.grating baja ngawangun husus mangrupakeun jenis grid baja teratur, bentukna kayaning: kipas ngawangun, ku Jumlah buleud, leungit Angle, trapezoid sanggeus motong, muka, las, edging jeung prosés séjén pikeun ngahontal sarat customer of husus ngawangun. jaringan baja produksi ...

    • SS316 / SS304 bahan stainless steel grating

      SS316 / SS304 bahan stainless steel grating

      Pedaran produk kisi stainless steel geus produk footwalk industri baku pikeun lingkungan corrosive parna sarta geus pilihan grating populér pikeun sababaraha taun.Perusahaan kami ngahasilkeun kisi bar swaged stainless tina jinis 304 sareng 316 bar stainless steel.Prosés swaging ngamungkinkeun assembly of bar grating panels ku mechanically ngonci cross bar di sudut katuhu ka bearing bar dina maksimum 4″ di puseur.Prosés ieu nyadiakeun li...

    • Galvanized grating undakan tapak tangga

      Galvanized grating undakan tapak tangga

      Katerangan produk Tapak tangga sadia dina grating, piring, plat perforated jeung logam dimekarkeun.Éta dipasang dina jalan atanapi lantai, dimana aya kamungkinan skidding.Tapak tangga ieu sayogi nganggo atanapi tanpa pigura sudut.Éta gampang dipasang deui dina kisi-kisi anu tos aya atanapi rakitan pelat inten anu teu aman.Samentara éta tapak tangga bisa dilas langsung ka treads ayeuna atanapi stringers atawa bisa bolted di place.Hole bisa disadiakeun pre dibor pikeun instalasi gampang ...

    • Parit galvanis / panutup parit

      Parit galvanis / panutup parit

      Rincian produk Tipe Steel Drain Grating atanapi Manhole Cover Bearing bar 25*3mm, 25*4mm, 25*5mm 30*3mm, 30*5mm, 40*5mm, 50*5mm, 100*9mm, jsb Palang bar 5mm, 6mm, 8mm , 10mm, jsb Ukuran Disesuaikeun Warna Silver bijil ISO9001 Bahan Q235 perlakuan Surface Hot dip galvanized Prosés Produk Steel grating anu dijieun maké aplikasi simultaneous panas sarta tekanan dina bar beban sarta cross bar di titik simpang maranéhanana, las aranjeunna babarengan.Pr...

    • Untreated / tanpa grating baja galvanized

      Untreated / tanpa grating baja galvanized

      Pedaran produk grating baja Hideung dijieun ku las kalawan baja datar tina baja serrated na bar kalawan jarak nu tangtu.Jeung beungeut grating baja ieu untreated.Ngaliwatan motong, edging sareng prosés anu sanés.Produk ngarasakeun fitur kakuatan tinggi, kakuatan tinggi, struktur lampu, bearing tinggi, genah pikeun loading jeung pasipatan lianna.Kisi baja anu teu dirawat: Ngidinan pangiriman langkung gancang ka para nasabah anu ngadamel sareng ngagalvani kisi nyalira.Wa...

    • Aluminium alloy bahan baja grating

      Aluminium alloy bahan baja grating

      pedaran produk Aluminium alloy baja grating bahan aluminium 6063. Unsur alloy utama anu magnésium jeung silikon, sarta ngabentuk fase Mg2Si. Lamun ngandung jumlah nu tangtu mangan sarta kromium, éta bisa neutralize épék goréng tina iron.Sometimes jumlah leutik tambaga atawa séng ditambahkeun kana ningkatkeun kakuatan alloy tanpa nyata ngurangan resistance.Is korosi na: nurutkeun karakteristik 6063 alloy pre-stretching ngaliwatan prosés perlakuan panas o...

    • Ditutup tipe tungtung baja grating

      Ditutup tipe tungtung baja grating

      pedaran produk Closed steel grating mangrupakeun salah sahiji jenis baja grating kalawan pigura, ceuk ogé kalawan tungtung katutup.Éta hartina panjang sarta rubak grating baja bisa dihasilkeun nurutkeun sarat konsumén '.Sapertos 1mx1m, 1mx2m, 1mx3m, 2mx3m sareng saterasna.Steel bar grating mangrupakeun pilihan alus keur kakuatan, kaamanan, ongkos jangka panjang sarta durability.Bar Grating diwangun ku runtuyan bar bearing, dilas (atawa lamun heunteu ngagabung) dina rupa interval kana bar cross jejeg pikeun f ...

    • Sanyawa tipe baja bar grating

      Sanyawa tipe baja bar grating

      Pedaran produk grating baja sanyawa diwangun ku plat grating baja kalawan kamampuhan loading tangtu sarta permukaan segel rereader.Saatos perlakuan panas dip galvanized, plat grating baja sanyawa bakal Lungsi sarta distort.The sanyawa baja grating plat ilaharna nyokot runtuyan 3 baja grating plat salaku plat dasar, ogé bisa ngagunakeun runtuyan 1 atawa runtuyan 2 baja grating plat.Retreader biasana nganggo piring 3mm, ogé tiasa nganggo piring 4mm, 5mm sareng 6mm.gratings baja sanyawa anu loba dipaké di paling ...