• roti0101

Warta

  • Fitur panutup talang

    Panutup sumur disebut oge "panutup lombang", "panutup liang", "panutup lombang", "panutup sumur asalna dijieun tina semén, sarta eta gampang ruksak dina pamakéan normal tina solokan tengah.Engké solokan dilas ku grating baja, nu hampang tur l ...
    Maca deui
  • prosés las of hot-dip galvanized baja grating

    prosés las of hot-dip galvanized baja grating

    Biasana, métode sambungan sabalikna DC bisa ngurangan spatter tur mastikeun durukan stabil tina arc nu.mesin las béda jeung tegangan grid béda kedah nyaluyukeun parameter las appropriately nurutkeun kaayaan sabenerna salila operasi.Dua sisi dilas baja gra ...
    Maca deui
  • Rupa-rupa gratings baja

    Rupa-rupa gratings baja

    1.Hot-dip galvanized baja grid plat: perlakuan permukaan séng panas-dip ngajadikeun eta boga pangabisa anti korosi alus, sarta luster permukaan téh geulis;ventilasi alus, cahaya, dissipation panas, ledakan-buktina, kinerja anti dieunakeun;Nyegah akumulasi kokotor.Jeung sabalikna ti tiis ga ...
    Maca deui
  • Naon alesan pikeun popularitas grating baja?

    Naon alesan pikeun popularitas grating baja?

    Dina taun anyar, jeung ngaronjatna paménta pikeun grating baja, aya beuki loba pabrik.Sababaraha pabrik anu teu sopan hoyong nganggo kasempetan ieu pikeun kéngingkeun kauntungan anu maksimal, tapi sakumaha anu nyarios, rurusuhan henteu ngahontal.Kanaékan gancang dina produksi inevitably bakal mangaruhan ...
    Maca deui
  • Hot dip galvanized baja grating metoda las

    Hot dip galvanized baja grating metoda las

    Aksés gawé sarta aksés ka panas dip séng galvanized grilles baja kudu dirancang pikeun nyegah pedestrian tripping hazards.Pikeun nyegah bahaya tripping pikeun pedestrians, grating baja hot-dip kedah datar, sarta bédana jangkungna antara grating baja panas-dip padeukeut, grating baja panas-dip ...
    Maca deui
  • Precautions pikeun grating baja toothed

    Precautions pikeun grating baja toothed

    Grating baja Toothed pisan umum dina produksi jeung kahirupan masarakat.Salila pamakéan, saprak grating baja toothed langsung kakeunaan hawa, éta gampang kapangaruhan ku korosi asam-basa jeung faktor séjén.Ku alatan éta, nalika jalma ngagunakeun grating baja toothed, maranéhna bakal ngubaran eta dina s ...
    Maca deui
  • Pedaran grating baja anti skid

    Pedaran grating baja anti skid

    Grating baja anti skid mangrupakeun jenis grating baja.Beda pangbadagna antara jenis ieu baja grating na datar baja grating éta baja grating bearing bar ieu diwangun ku baja serrated, sarta kusabab ieu, mibanda kamampuhan anti skid alus.Ieu utamana dipaké dina baseuh, tempat leueur ...
    Maca deui
  • Baja grating las

    Baja grating las

    Baja kisi las: Aya dua jinis las tekanan mesin sareng manufaktur manual: las tekanan mesin ngagunakeun mesin las tekanan résistansi tegangan tinggi.Dina baja datar, grating baja kualitas luhur kalawan titik las kuat, stabilitas tinggi jeung kakuatan bisa didapet ....
    Maca deui
  • Precautions pikeun desain jeung produksi panels grating baja

    Precautions pikeun desain jeung produksi panels grating baja

    Hot dip galvanization tina baja grating kisi plat nyaéta pikeun neuleumkeun baja grating komponén plat kisi sanggeus purifikasi permukaan kana 460-469 derajat cair séng dilebur, ku kituna komponén plat kisi baja nu coated jeung lapisan séng, ketebalan nu teu kurang. ti 65μm...
    Maca deui