• roti0101

Tentang Kami


Profil Perusahaan

Anping County Jintai Metal Product Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2006, anu mangrupikeun produsén profésional tina rupa-rupa kisi baja, kisi baja galvanis, tapak tangga baja, panutup lombang sareng pager, panel bolong dilas, bolong kawat dilas, beusi galvanis. kawat jeung kawat beusi hideung.

Anping County Jintai Metal Product Co., Ltd. aya di An ping County anu mangrupikeun "tanah asli tina kawat bolong" di Cina, Kami gaduh komputer otomatis ngawasa mesin las palsu, mesin bending, mesin las tinggi sareng fasilitas canggih anu sanés.

Produk baja grating ditawarkeun ku Anping County Jintai Metal Produk Co., Ltd. mikaresep dipasing seragam, ukuran tepat, surfaces lemes jeung kakuatan tinggi las sarta kualitas anu disatujuan ku clients.The produk urang téh: Datar grating baja (ogé disebut Smooth steel. grating) jeung grating baja serrated (disebut oge grating baja huntu), grating baja katutup sarta grating baja kabuka, grating baja galvanized panas dip jeung grating baja untreated, tapak tangga jeung panutup lombang (disebut oge panutup lombang), grating baja dicét, stainless steel grating, Aluminium baja grating, Pencét dikonci baja grating, Sanyawa baja grating, tipe husus baja grating, Kuring bar grating baja, tugas beurat baja grating jeung tugas lampu grating baja, FRP grating (Serat kaca grating).

Sajaba Productions grating baja, Anping County Jintai Metal Produk Co., Ltd. Ogé bisa nyadiakeun produk kawat bolong lianna, kayaning pager, dilas kawat bolong, panel bolong dilas, Re bar dilas bolong, kawat beusi Galvanized sarta beusi annealed Hideung. wire.All produk kawat bolong boga kualitas alus sarta harga pangalusna.

Keunggulan Kami

Produk tina Anping County Jintai Metal Product Co., Ltd. seueur dianggo dina industri, tatanén, budidaya, konstruksi, angkutan sareng pertambangan. Urang ékspor produk urang ka AS, Australia, Kanada, Polandia, Wétan Tengah, Afrika, Républik Céko , Italia, Thailand, Singapura jeung Perancis.

Produk Jintai Metal parantos lulus Sertipikat Sistem Kualitas Internasional ISO9001.Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta pohara greatly ngaapresiasi dina rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya.

Simkuring boga tim jualan sampurna kalawan qualities dasar jawab konsumén bisa nyadiakeun alus sanggeus-jualan service.Plenty pangalaman sarta kualitas luhur téh sadayana sadia pikeun anjeun!Urang cordially mudahan pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang jeung friends.We sakuliah dunya nganteurkeun naon urang janji!Mangga ngahubungan kami lamun museurkeun kami, urang tiasa mantuan Anjeun pikeun meunangkeun naon rék!Ningali maju ka panalungtikan anjeun, Kerjasama bisa mantuan kami pikeun meunangkeun kaayaan Win-Win.

ngeunaan (5)
ngeunaan (6)
ngeunaan (7)
ngeunaan (8)