• roti0101

Sanyawa Steel Grating.

Ngaran produk: Sanyawa Steel Grating
Bahan: baja karbon jeung stainless steel
Télépon: +86-311-66571675
Tempat Asal: Anping County jintai Metal Product Co., Ltd.

Sanyawa baja gratingdiwangun ku plat grating baja kalawan kamampuhan loading tangtu jeung pelat checkered.Saatos perlakuan panas dip galvanized, plat grating baja sanyawa bakal Lungsi sarta distort.The sanyawa baja grating plat ilaharna nyokot runtuyan 3 baja grating plat salaku plat dasar, ogé bisa ngagunakeun runtuyan 1 atawa runtuyan 2 baja grating plat.Retread biasana nganggo piring 3mm, ogé tiasa nganggo piring 4mm, 5mm sareng 6mm.

Gratings baja sanyawaanu loba dipaké dina paling tutuwuhan industri umum ogé wangunan komersil, éta boga aplikasi lega sakumaha walkways, platform, halangan kaamanan, drainase nyertakeun na grates ventilasi.Éta ogé idéal pikeun dianggo salaku dek mezzanine sabab ngadukung beban anu sami sareng lantai padet anu dibandingkeun.Leuwih ti éta, openness hemat ongkos na maximizes sirkulasi hawa, cahaya, panas, cai jeung sora, bari promosi kabersihan.

Bahan: baja karbon jeung stainless steel

Bérés
* Galvanis
* Dilapis bubuk
* Selesai tahan slip

Kaunggulan
* Ékonomi
* Awet
* Rasio kakuatan-ka-beurat anu luhur
* Serbaguna
* Surfaces pangropéa Low
* Bergerigi (tahan slip)

Aplikasi:
Sanyawa baja gratingloba dipaké dina platform, koridor, sasak, ogé nyertakeun na tangga, Anggar pikeun minyak bumi, kimia, pembangkit listrik, pabrik pengolahan runtah, proyék rékayasa sipil jeung proyék lingkungan.Kusabab desain anu kuat sareng kamampuan bentang, kisi sapertos kitu kuat pisan sareng aman pikeun struktur anu ngadukung dina dek, lantai mezzanine sareng jalan-jalan anu luhur.

Métode Pamasangan
* Langsung weld piring grating baja atawa dewan suku dina struktur baja rojongan, sarta tempat las brushes séng bubuk cet.
* Ngagunakeun husus-Tujuan baja grating installment clamp, nu teu ngancurkeun tingkat galvanization, disassembles na assembles merenah.Unggal set clamp instalasi ngawengku up-clamp, handap-clamp, baud sirah na nut.
* Numutkeun kabutuhan, nyadiakeun clamp installment stainless steel atanapi jointing kandel jeung saterusna metoda kedap.
* Umumna celah antara plat baja grating nyaeta 100mm.
* The grating plat baja nu ngadeukeutan Geter kedah weld atawa tambahkeun packing karét.

9


waktos pos: Mar-01-2022