• roti0101

Kumaha Masang Grating Steel Serrated

grating baja Serratedloba dipaké dina pangwangunan gedong jeung wewengkon umum outdoor lianna.Dibandingkeun sareng kisi baja standar anu ngagaduhan permukaan lempeng sareng rata, kisi baja sapertos kieu gaduh ciri ujung kiyeu anu dianggo pikeun nyegah jalma-jalma ngageser dina permukaan bari dina waktos anu sami nyayogikeun kamampuan ventilasi anu saé, ku kituna ogé ngagaduhan aplikasi anu beunghar. .Kituna, urang nyadiakeun Anjeun sareng cara gampang a install agrating bar baja serrated.

Lengkah 1

Sateuacan masang, aya sababaraha persiapan anu anjeun kedah laksanakeun.Mimiti, nempatkeun sababaraha papan peringatan upami daérah damel anjeun aya di sababaraha tempat anu seueur jalma ngaliwat unggal dinten.Kadua, nempatkeun gratings baja anjeun dina tempat datar jeung lalajo lamun aya wae tempat nu gratings teu cocog ogé.Komunikasi sareng produsén grating pikeun ngaganti gratings ukuranana salah atawa rusak.

Lengkah 2

Pilih metodeu anu pas pikeun masang grating dumasar kana fungsi khusus.Anjeun tiasa milih pikeun ngalas aranjeunna salamina atanapi nyepetkeun aranjeunna nganggo pengikat.Biasana diomongkeun, nalika gratings dipaké salaku walkways, Anjeun kudu weld aranjeunna permanén.Sarta dina bagian handap, urang bakal make walkway salaku conto pikeun némbongkeun Anjeun cara masang gratings baja serrated leres.

Lengkah 3

Nempatkeun gratings kana bagian kalawan crossbars sarta pastikeun ujung serrated nyanghareup ka luhur.Jieun lima titik las ku obor husus--dua di sisi katuhu, dua di kénca jeung hiji di tengah grating jeung rojongan panengah.Bor sababaraha liang kana ngarojong panengah di spot las meh gampang pikeun electricians na plumbers pikeun muka grating jeung ngalakukeun jeung kawat listrik perlu jeung karya pipa.

Lengkah 4

Pasang klip sadel dina dukungan sareng dorong baudna ka luhur.Kencangkeun klipna ku cara nempatkeun mesin cuci sareng mur dina tungtung baut.Kencangkeun nut jeung baud ku rengkuh.

warta2

waktos pos: May-28-2019